[Niet meer] Beschikbaar: 7,5 m² ExtraSpace

In de ExtraSpace, de unit naast de hoofdruimte en tegenover de keuken, is een kavel beschikbaar. Deze kun je huren voor 85 €/maand.

Je krijgt dan een sleutel, en dan kun je daar een aantal kasten neerzetten, of je eigen bureau en bureaustoel, of allebei: 3 × 2,5 m is eigenlijk best groot. Het is ongeveer zo groot als een kleine slaapkamer, maar overnachten is dan weer net een van de weinige dingen die daar niet mag… :slight_smile:

Er zijn stopcontacten, er is een raam met daglicht (alleen overdag), en er is zelfs wat ventilatie. De vloer heeft tapijttegels, het plafond is een systeemplafond met LED-panelen. De WiFi van de space doet het er zeer goed, en bedraad ethernet is bespreekbaar als je een goed verhaal hebt.

P1050910 P1050909

Deze ruimte is alleen beschikbaar voor deelnemers van RevSpace. Oftewel, als je nog geen deelnemer bent en deze ruimte wilt huren, komt er 32 €/maand bij en dan ben je wel deelnemer, met alle voordelen van dien.

Meer informatie is beschikbaar bij leden van het bestuur; bij interesse kun je mailen met board@revspace.nl of een bestuurslid persoonlijk benaderen.

Verhuurd!