Weerwolven

Hoi,

Ik heb al jaren het spelletje weerwolven van wakkerdam in de kast liggen, één probleem je hebt minimaal 7 spelers nodig en dat is me tot op heden nog steeds niet gelukt.

Er is een oplossing dat heet weerwolven 1 nacht.
Kan vanaf 3 spelers en dat heb ik inmiddels al een aantal gespeeld. Super leuk spelletje en met de mogelijkheid om rollen te variëren blijft het ook afwisselend.

Echter met 3 spelers is het op een gegeven moment wel een beetje eentonig.

Ik zou graag een keer dit spelletje met meer spelen.

Wie o wie zou een keer zin hebben om een avondje dit te spelen op de space ?

Apart dat er nog geen reacties zijn, want er zijn toch al wel eerder mensen geweest die op de space op zoek waren naar medespelers voor dit spelletje!

Aan mij heb je overigens niks, want ik heb vaak zat geweerwolfd en ik vind 't niet leuk genoeg om voor naar de space te rijden :smiley:

Tja mij verbaasd het ook enigszins.

Het is wat het is.

Misschien wordt het forum niet gelezen door de liefhebbers of er is geen interesse.

Ik vind het spelletje best leuk, en als het gespeeld word als ik in de space ben doe ik vast mee, maar ik denk niet dat ik er voor op en neer ga rijden.

Ik lees het forum via mijn mail, maar echt actief met reageren ben ik niet :slight_smile:

1 Like

Maar dat toch het mooie van discourse? Je kan gewoon op de mail reply-en.

Misschien is het een beter idee om een spelletjes avond voor te stellen, misschien is daar meer animo voor. Daar ben ik in het verleden een keer bij geweest en was super gezellig en leuk.

Lijkt me een prima idee. Ik ben wel liefhebber van wat (bord)spellen, ik speel bv graag Carcassonne en Andor. Andor is wat complexer, duurt ietsjes langer.

1 Like